9 Ocak 2013 Çarşamba

2012 Yılında En Çok Aranan İsimler



10
Rihanna
We Found Love, Where Have You Been ve Diamonds gibi 3 hit şarkıyla yıl boyunca listelerden 88 doğumlu (88 doğumluların artık 24 yaşında olduğu gerçeğine alışmak çok zor) Rihanna, başarını haberlere ve insanların merakına konu olarak da sağlamış.
9
Lindsay Lohan
Başarısıyla değil maalasef skandallarına skandal katarak listemize giriş yapan bir isim. Mahkemeye çıkması, hatta ceza alması ve güzelliğini ekleyince aslında listeye girmesine şaşmamak gerek.
8
Taylor Swift
Çıkarttığı ilk albümü 2.1 milyon satan ve bu şekilde ilk çıkış albümü 2 milyonun üzerinde satan ilk kadın olan Taylor Swift bu başarısının karşılığını internette de almış görünüyor. 2012′nin pop alanında en iyi albümlerinden biri kendisine ait.
7
Katy Perry
Büyük bir turne, 8 dalda Grammy adaylığı, Billboard tarafından yılın kadını seçilmesi. Bu 3 şey bir araya gelince Katy Perry’nin bu kadar çok aranması boşuna değil gibi duruyor.
6
Lady Gaga
Gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Lady Gaga parlaklığını bu yılda sürdürdü bu da arama sonuçlarına yansıyor. Müzik endüstrisinde en çok para kazanan 4. kadın olan Lady Gaga müzik dışında yaptığı işler, kıyafet tarzı ve benzersizliği ile her zaman ön planda.
5
Steve Jobs
Her ne kadar 2011 Ekim’de ölmüş olsa da özellikle ondan sonra Apple’ın yaptığı hamleler Steve Jobs gibi bir dahinin listede kalmasını sağlamış. Apple’ın ve Pixar’ın kurucusunu buradan tekrar saygıyla analım.
4
Baracbk Obama
Önünde İsrail – Filistin, Afganistan, Irak, Suriye, ekonomik kriz gibi bir sürü büyük problem süre dursun Barack Obama listedeki yerinin tadını çıkartabilir. 2. kez ABD Başkanı seçilmesi bu listeye girmesinin başlıca sebebi.
3
Jennifer Anniston
Bu yıl Hollywood Walk of Fame’e takdim edilen Brad Pitt’in eski karısı Jennifer Aniston listemizin 3. sırasında. 2011′den sonra onu beyazperde de artık “seksi Aniston” olarak görmemizin de bunda etkisi var.
2
Kim Kardashian
Ne iş yaptığı belli olmayan ama her nedense çok zengin olan ve sürekli para kazanan arkadaşlardan olan Kim Kardashian, evliliği, boşanması ve Kanye West ile birlikteliği ile en çok arananlardan. Toplum bunu seviyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder