6 Ocak 2013 Pazar

En İyi 10 Android Uygulama

Herkesin Elinin altında bir telefon var. Neredeyse hepsi de Android İle Çalışıyor. Sizin için AndroidBabaanne ekibi olarak en iyi uygulamaları indirdik, denedik, değerlendirdik.


1.Sıraya Kingsoft Office Geliyor...


  Bu uygulama adından da anlaşılacağı üzere office programlarının android sürümüdür. Gerçekten pc'deki wordden ve PowerPointten daha kolay kullanılabiliyor.İşiniz var ve o an not almanız gerekiyor. Hemen KingSoft Office'inizi açıyorsunuz ve not almaya başlıyorsunuz. Uygulama 1 numara fakat Yazarken zaman harcamak istemeyenler için sesi yazıya çevirici eklense daha +1 numara olur. Herkesin Tabletinde veya telefonunda olması gereken bir program. Ücretli ve Ücretsiz seçenkleri mevcut. Ücretli ve ücretsiz seçenekler arasında bir fark yok.

Uygulama Url: KingSoft Office


2. Sıraya PrintScreen Geliyor...

  Bu uygulama sayesinde yüksek skorlarınızı ve ekranınız üzerinden kayıt etmek istediğiniz şeyleri anında kaydedebilirsiniz. Bilgisayarlardaki PrtScSysRq tuşu gibi. Aynı zamanda ücretsiz. Ekranda çok az bir yer kaplıyor. Gerekli uygulamalar arasında sayılabilir. Yapımcısı da Türk .

Uygulama Url: PrintScreen

3. Sıraya TeamViewer Geliyor...

     Uygulama neredeyse bütün bilgisayarlarda yüklüdür. Bir de bunun android için olanı düşünün. TeamViewer yüklü bir bilgisayarı istediğniz yerden telefonunuz veya tabletiniz sayesinde kontrol etmeye  imkan sağlıyor. İş adamları ve çalışanlar için harika bir uygulama. Her tablete ve telefona lazım.


Uygulama Url: TeamViewer


4. Sıraya Fake Windows 8 Geliyor...

   Bu uygulama daha yeni katılan windows 8 sürümünün bir benzeri. Fake make ama gerçekten şaka yapmak ve kullanmak için uygun. Uygulamalarınıza bakabiliyor. Masaüstünüzde rahatça gezinebiliyosunuz. Saati de doğru gösteriyor. Çok gerçekçi bir uygulama olmuş. İşe yarar.


















Uygulama Url: Fake Windows 7


5. Sıraya Temple Run Geliyor...

   Uygulamayı hala indirmeyenler sesleniyorum. İndirin, indirtin ...
   Oyunlar arasında en güzellerinden biri. İnsanı yoran tek uygulama diyebilirim. Kesinlikle en iyi oyunlar içerisinde yer alıyor. Ücretsiz Sürümü de Mevcut... Başka bir şey demiyorum.


Uygulama Url: Temple Run

Benim Bütün Uygulamaları deneyip yazmaya vaktim yok :(

O yüzden 5 Tanesini de Size Bırakıyım Dedim. Uygulamalar Ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder